Neem contact op

Van Tilburg-Bastianen Groep
Heilaar - Noordweg 1
4814 RR Breda
Telefoon: 076 - 8 000 000
Fax: 076 - 8 009 509
E-mail: info@tb.eu

Strategie, missie & Raad van Commissarissen

De strategische pijlers van Van Tilburg-Bastianen Groep:
› Externe gerichtheid
› Strategieproces
› Solide business model
› Human talent
› Aansturing door management
› Reflectief vermogen
› Change management
› No Nonsense
› Ervaren
› Innovatief

Missie
› Grootste DAF dealer in Europa
› Innovatieve en toonaangevende partner in
   automotive- en truckbranche

Raad van Commissarissen

Drs. G.H. Hoefsloot (1950)
Voorzitter

Is sinds januari 2013 aan de Van Tilburg-Bastianen Groep verbonden. Hij werkte aan het begin van zijn loopbaan gedurende 6 jaar bij AMRO en Barclays. Daarna was hij 18 jaar werkzaam in verschillende functies bij HBG (Hollandsche Beton Groep) NV, waarvan de laatste 2 jaar als lid Raad van Bestuur. Van 2002 tot 2008 was hij werkzaam bij Heijmans NV als voorzitter van de Raad van Bestuur.
Hij is commissaris bij enkele bedrijven en maakt deel uit van de Raad van Toezicht van enkele maatschappelijke organisaties.

Drs. X.W.F. Grimmelt MBSc.(1971)

Is sinds juni 2015 aan de Van Tilburg-Bastianen Groep verbonden. Na zijn studie bedrijfskunde startte hij bij Pon Holdings BV waar hij diverse senior directie functies bekleedde. Eerst in Nederland binnen de Automotive divisie (o.a. Managing Director Volkswagen en Group Director Automotive Wholesale), vervolgens binnen Europa als CEO M.A.N. Trucks & Buses Region West, en tot slot op internationaal nivo als Senior Vice President Strategy, SVP Pon Asia, CEO Pon Bicycle Group en Chairman Supervisory Board Derby Cycle AG. Na 18 jaar sloot hij zijn Pon carrière af om zich volledig te kunnen richten op het ondernemerschap in de vorm van zijn eigen investeringsmaatschappij Hartenlust Group. Xeno zet zich daarnaast actief in voor enkele maatschappelijke netwerken ter ondersteuning van jong talent, bedrijfseconomische ontwikkelingshulp en culturele instellingen.

Rooster van aftreden: Drs. G.H. Hoefsloot: 2016, herkiesbaar. Prof. Dr. L. Hagdorn: 2017, herkiesbaar. Drs. X.W.F. Grimmelt: 2018, herkiesbaar.

11