Fietsendrager trekhaak combi deal

Fietsendragers en trekhaken

Acties!

Arrow down Lees verder

Het kwik stijgt naar zomerse waarde en heel Nederland trekt de natuur in, dat merken wij ook in onze werkplaats. De trekhaken, fietsendragers en mattensetten zijn niet aan te slepen! Daarom hebben we speciaal voor u een mooie deal: De trekhaak en fietsendrager deal!

Bij aanschaf van een trekhaak én fietsendrager ontvangt u tijdelijk €150,- extra korting op de trekhaak én €20,- extra korting op de fietsendrager!

Geen interesse in een combideal maar wel in een fietsendrager? Dan hebben we ook speciaal voor u diverse fietsendragers met extra korting, bekijk ze hieronder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u gebruik maken van een fietsendrager, maar is uw Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA niet uitgerust met een trekhaak? Overweeg dan om alsnog een trekhaak te laten monteren! In veel gevallen is het mogelijk om achteraf een trekhaak te monteren. 

Bekijk hier onze trekhaken acties!

TB Tips:

Is uw auto uitgerust met een steunhaak/fietsendragertrekhaak?
Een aantal auto's zijn niet verkrijgbaar met een trekhaak, maar zijn uitgerust met een zogenoemde 'steunhaak' of 'fietsendragertrekhaak'. Dit lijkt op een trekhaak, maar een steunhaak mag slechts een beperkt gewicht dragen, bijv. in de vorm van een fietsendrager. Het maximale gewicht op de trekhaak/steunhaak heet de 'kogeldruk', oftewel hoeveel kg er direct op de trek-/steunhaak rust. Verwar dit echter niet met het trekgewicht! Voorbeelden van auto's die uitgerust kunnen zijn met een steunhaak: Volkswagen up! Volkswagen ID.3, SEAT Mii Electric.

Gebruikt u de fietsendrager voor e-bikes?
Verwijder dan de accu van de fietsen (indien mogelijk) zodat het gewicht van op de fietsendrager laag blijft. Daarmee voorkomt u ook dat de wettelijke toegestane kogeldruk bij (met name steunhaken/fietsendragertrekhaken) wordt overschreden.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Neem dan direct contact met ons op middels onderstaand formulier of bel naar 076 - 800 00 00. Graag tot ziens in één van onze vestigingen.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?