Just Married

Auto Borchwerf en TB gaan samen verder

Arrow down Lees verder

TB omarmt Auto Borchwerf om toekomst-proof te kunnen zijn

 

BREDA – Van Tilburg – Bastianen Groep (TB) heeft Auto Borchwerf overgenomen. De ontstane schaalgrootte is nodig om de toekomstige ambitie van TB waar te maken: het servicelevel voor de klant verhogen in een sterk veranderende (automotive) wereld.

 

Directeur Van Tilburg - Bastianen Groep, Thomas Martin legt uit: “Ontwikkelingen als veranderend koopgedrag, digitalisering en elektrificatie dwingen ons tot innovatie. Steeds minder particulieren kopen een auto en steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor de vorm van private lease. Als je het koopproces begint met een maandelijks leasebedrag, dan heeft dat consequenties voor de auto die uiteindelijk  gekozen wordt.” Behalve een verandering in het consumentengedrag, wordt de vraag naar elektrisch aangedreven auto’s steeds groter en gaan fabrikanten de auto’s straks ook buiten de dealer om online verkopen. Deze ontwikkelingen vragen om een veranderende aanpak voor de TB Groep.

Slagkracht vereist voor veranderende markt

“Deze veranderingen zorgen er voor dat TB nu al nadenkt over hoe haar dienstverlening en infrastructuur er in de toekomst uit moet zien. Schaalvergroting is nodig om dezelfde dienstverlening bij afnemende vraag te kunnen voortzetten.” Want dat er een rol voor dealers ook in de toekomst blijft weggelegd, daar is Thomas Martin van overtuigd. “Welke vorm van mobiliteit er ook wordt gekozen, er blijft een behoefte aan lokale aanwezigheid, omdat voertuigen altijd onderhouden zullen moeten worden."

Rayonkaart auto

Met de overname van Auto Borchwerf voegen we een bedrijf toe dat bekend staat om zijn klantgerichtheid en professionele manier van werken. De overname zal ons helpen om onze dienstverlening nog verder te kunnen doorontwikkelen.”

Aan één ding blijft Van Tilburg – Bastianen vasthouden:

‘Our business is personal’