Data lek maart 2021

Thomas Martin

Datalek RDC

Arrow down Lees verder

Op 25 maart jl. kregen wij helaas het vervelende bericht dat er op internet voertuig- en persoonsgegevens te koop zijn die afkomstig zijn van het RDC. Een partij die diensten aanbiedt waar ook wij gebruik van maken. Helaas kunnen we op dit moment nog geen uitspraken doen over de vraag of onze klantdata ook gelekt blijkt te zijn. De kans is aanwezig dat dit niet het geval is.

We zijn momenteel in nauw overleg met RDC en Aon Global Risk Consulting over de te nemen stappen. RDC heeft direct Fox-IT, experts op het gebied van cybersecurity, in huis gehaald om te achterhalen hoe de gegevens buiten hun beheer terecht zijn gekomen. Ook heeft RDC direct een melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens gedaan.

We kunnen ons voorstellen dat je mogelijk vragen hebt. Je kunt daarvoor bellen met onze medewerkers van het klantcontactcentrum op nummer 076 - 80 00 000.

Wanneer het duidelijk is dat ook onze klanten getroffen zijn zullen wij uiteraard direct de juiste stappen ondernemen en zullen wij je -indien relevant- op de hoogte brengen. Tot die tijd houden wij jullie graag op de hoogte van het laatste nieuws via deze webpagina.

Indien je per mail of telefoon benaderd wordt door partijen die werkzaamheden aan je auto willen uitvoeren en daarvoor willen langskomen op je huisadres of je vragen de auto ergens langs te brengen (buiten onze TB vestigingen om), ga daar a.u.b. niet op in! Wij zullen je nooit op deze manier benaderen over technische updates. Deze voeren wij alleen uit in onze werkplaatsen.

Onze excuses voor het ongemak.

- Laatste update: 12-04-2021, 09.21 uur

Thomas Martin

Thomas Martin

Algemeen Directeur