Event

Ronald Oomen

Tijdelijke dienstverlening update

Arrow down Lees verder

Laatste update: Vrijdag 21 augustus 2020 - 10:43

Het coronavirus heeft de wereld, ons land en onze persoonlijke levenssfeer in zijn greep. Wij begrijpen dat voor u het welzijn van uzelf en uw naasten op nummer één staat. Ondertussen worden er voortdurend nieuwe voorwaarden gesteld en lijkt onze bewegingsruimte steeds kleiner te worden.

Op het ogenblik worden in ons land allerlei maatregelen genomen die ons dagelijks leven sterk beïnvloeden en die de verspreiding van het coronavirus moeten tegen gaan. De rijksoverheid geeft daarbij aan dat het coronavirus voorlopig nog onder ons zal blijven en dat er geen eenvoudige of snelle uitweg is uit deze zeer moeilijke situatie. Zij roept de samenleving dan ook op te blijven zoeken naar de balans tussen maatregelen nemen die nodig zijn en het gewone leven zoveel mogelijk door te laten gaan.

Als belangrijke relatie van Van Tilburg Bastianen laten wij u weten dat wij alles in het werk zullen stellen om u te kunnen blijven helpen. Met inachtneming van alle RIVM-voorschriften voor uw en onze veiligheid blijven onze medewerkers voor u klaar staan en zullen zij waar nodig naar maatoplossingen zoeken.

Wij zullen dagelijks 100% geven om alle auto’s, busjes, trucks en trailers leverbaar en mobiel te houden. En wanneer uw auto gereed is nemen wij persoonlijk contact met u op, om de afleveringen goed op de dag te kunnen spreiden. Indien u dat fijner vindt, zullen wij het uiterste doen binnen onze mogelijkheden om uw auto ook thuis af te halen en/of te bezorgen.
We begrijpen dat mobiel kunnen blijven in deze tijd ook van belang is en daar kunt u bij ons dan ook op rekenen.

Wij volgen de richtlijnen opgelegd door het RIVM:
•    We begroeten elkaar contactloos
•    Hoesten of niezen doen we in de elleboog
•    Onderling en met klanten houden wij 1,5 - 2 meter afstand
•    We hebben extra aandacht m.b.t. hygiëneprocedures 
•    Op veel verschillende plekken staat desinfectiemiddel
•    Wij werken met gepaste maatregelen aan ieder voertuig
•    Medewerkers met 'symptomen' werken thuis
•    Sleutels, papierwerk etc. nemen we niet direct aan maar via de balie

We doen dit niet alleen voor onze eigen veiligheid en gezondheid maar ook voor die van u. Let de komende tijd extra goed op uzelf en op uw naasten.

Q & A:

 

Ik heb een werkplaatsafspraak staan, maar die zou ik graag verplaatsen. Is dat mogelijk?
Uiteraard is dit mogelijk, afhankelijk van wat er aan uw auto moet gebeuren en of er bijvoorbeeld een wettige datum is waarop de auto gekeurd moet worden, neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik wil een werkplaatsafspraak maken, kan dat?
Jazeker, dit kan nog gewoon. Wel wordt aangeraden om dit online te plannen via onze online werkplaatsplanner.

Ik heb vervangend vervoer nodig. Is dit veilig?
Onze auto’s worden na gebruik gedesinfecteerd met in ieder geval speciale aandacht voor het stuurwiel, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Mijn nieuwe auto wordt afgeleverd, maar ik wil/kan niet naar de showroom gaan. Hoe verder?
Uiteraard kunnen wij een nieuwe afspraak maken voor de aflevering van uw auto echter kunnen we de auto ook op locatie afleveren. Neem daarvoor contact op met uw verkoopadviseur. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Wordt mijn nieuwe auto nog wel afgeleverd?
Jazeker, onze verkoopadviseur gaat echter niet meer naast u in de auto zitten maar staat naast de auto staan op gepaste afstand voor een verkorte aflevering. Na 6 april (als de situatie dat dan toelaat) leveren wij de auto nogmaals af als er extra vragen zijn. Hopelijk heeft u begrip voor de situatie.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte auto, maar ik wil/kan niet naar de showroom gaan. Zijn er andere mogelijkheden?
Jazeker, onze adviseurs zijn online bereikbaar en willen u met plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Contact kan op verschillende manieren; telefonisch, via facetime, via de chat op onze website, maar ook via e-mail of WhatsApp. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten uiteraard te vinden op onze websites.

Hoe zit het met de openingstijden?
Al onze vestigingen zijn volgens de reguliere tijden open met uitzondering van de koopavonden. Deze zijn in al onze vestigingen helaas komen te vervallen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In een voor ons allemaal moeilijke periode kunt u op Van Tilburg-Bastianen blijven rekenen. Wij zijn er trots op om ons maatschappelijke steentje bij te kunnen dragen en samen er voor te zorgen dat we met elkaar deze crises zo snel als mogelijk weer te boven komen. Mocht u ons nodig hebben bel ons of neem via onze site contact op met de medewerker van uw keuze of ga naar onze online werkplaatsplanner. Wij staan voor u klaar! Gewoon volgens de reguliere openingstijden en met inachtneming van alle gevraagde maatregelen.

Heeft u verder vragen?

Schroom dan niet om contact op te nemen.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Ronald Oomen

Ronald Oomen

Manager Aftersales