now or never deals header 2

Now or never

Deals die je niet wilt missen!

Arrow down Lees verder

Waanzinnig veel voorraad voordeel!

 

De decembermaand is van start en het einde van het jaar komt langzaam nabij. De afgelopen periode heeft de sneeuw ervoor gezorgd dat niet iedereen in de gelegenheid is geweest om langs te komen voor deze waanzinnige deals.

Daarom hebben wij de actie verlengd en kan je nu tot het einde van dit jaar profiteren van ontzettend veel voordeel op onze voorraadauto's. Jouw voordeel kan zelfs oplopen tot wel € 10.000,-! En het voordeel van auto's uit voorraad is dat je niet lang hoeft te wachten totdat je lekker kunt rondrijden in jouw nieuwe auto. Sterker nog, koop je tijdens de now or never days dan rij je dit jaar nog weg in een splinternieuwe auto!

Dat is nog eens een leuk cadeautje voor de decembermaand!

TB now or never

Topdeals in december

Nu of nooit!

Al onze merken pakken uit in de laatste maand van het jaar. Deze extreem aantrekkelijke deals mag je dan ook niet missen: 

» Volkswagen 
» Audi 
» Bedrijfswagens
» ŠKODA
» SEAT

Profiteer nu... of nooit!

 

Je kunt heel de maand december profiteren van ongekende voorraaddeals bij Van Tilburg-Bastianen. Deze deals zijn alleen geldig in december. Bekijk daarom snel ons aanbod online en kom langs. Wij zijn ook op zondag geopend!

Onze tip: Niet alle auto's zijn altijd beschikbaar, dus wees slim en reserveer jouw auto op het door jouw gewenste tijdstip om er zeker van te zijn dat de auto aanwezig is .

Wacht ook zeker niet te lang, want de voorraad is beperkt en OP=OP.

Interesse? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Interesse in een van onze voorraadauto's? Je bent 7 dagen per week van harte welkom in onze showroom. Je kunt ons bereiken via 076-8000000 of onderstaand formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Now or never deals header
Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.