Werken bij TB

Welkom

Jouw carrière start hier

Arrow down Lees verder

Welkom bij de TB familie!

 

Als nieuw lid van de TB familie willen we je als eerste van harte welkom heten.  Je bent van enorme waarde voor het bedrijf en voor het realiseren van onze ambitie. Wij zijn ons bewust dat wij alleen succesvol zijn met de volle steun en inzet van al onze medewerkers. Werken bij TB is werken in een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf. Persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect vinden wij erg belangrijk. 

Met meer dan 20 vestigingen zijn wij een landelijke organisatie, maar tegelijkertijd sterk regionaal georiënteerd. 

Hieronder vind je alle informatie om in jouw eerste week goed van start te kunnen gaan.

Een veilig TB,
daar werk jij aan mee!
 

TB streeft naar optimale arbeidsomstandigheden en het bieden van een veilige werkomgeving voor alle medewerkers. Goede arbeidsomstandigheden en een prettige werksfeer zijn per slot van rekening voorwaarden om onze klanten optimaal en met passie van dienst te kunnen zijn.

Een adequate bedrijfshulpverleningsorganisatie vormt een essentieel onderdeel van deze veilige werkomgeving. Om onze bedrijfshulpverleningsorganisatie op het juiste niveau te houden, oefenen we jaarlijks algehele ontruimingen en worden de bedrijfshulpverleners op locatie zowel in de praktijk als theoretisch getraind.

TB waardeert de tijd en energie die de bedrijfshulpverleners stoppen in het waarborgen van de veilige werkomgeving enorm. Daarom zetten wij jaarlijks onze bedrijfshulpverleners in het zonnetje op de dag van de BHV, de eerste maandag van november.

Wil ook jij je inzetten voor je eigen veiligheid en die van je collega’s, laat het de collega's van facilitair dan weten!

Laatste informatie en tips:

 

  • Voel je welkom bij de TB familie en voel je vrij om al je vragen te stellen tijdens je eerste werkweek.
  • Stel op je eerste werkdag een handtekening in voor je mail. Om eenheid te creëren heeft TB  een speciale tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig een handtekening kunt samenstellen. Klik hier voor meer informatie en de tool.
  • Vergeet niet om je profiel op LinkedIn en/of Facebook aan te passen.
  • Heel veel succes en plezier!

Vragen over jouw start?

Voor vragen over jouw contract, starten bij TB, arbeidsvoorwaarden, CAO enzovoorts kun je terecht bij onze HRM afdeling: 

Je kunt ook onderstaand formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?