Winnaars EY

Thomas Martin

TB wint de EY Family Business Legacy Award 2023

Arrow down Lees verder

Gisterenavond heeft TB de EY Family Business Legacy Award 2023 gewonnen, een mooie waardering voor de prestaties en kwaliteiten van ons 89 jaar oude familiebedrijf!

Deze prijs is een erkenning dat we als bedrijf snel groeien en ons onderscheiden in onze dienstverlening naar klanten. Aldus onze CEO Thomas Martin: “We zijn een traditioneel bedrijf en de warmte en trots van de familie zijn echt voelbaar. In alle communicatie zetten we mensen centraal en ontwikkelen we talent in de TB Academy. Iedereen ziet continu kansen en ontwikkelt zich verder, we hebben veel vertrouwen in de toekomst.”

Van een klein garagebedrijf zijn we inmiddels uitgegroeid tot een flexibele, innovatieve en toonaangevende internationale organisatie in de dienstverlenende automotive- en truckbranche. Eigenaresse Marie-Anne Bastianen: "Ik kijk er enorm naar uit om het bedrijf verder uit te bouwen en te laten zien dat het mogelijk is om als een bedrijf waarin de mens centraal staat, een sterke toekomst op te bouwen."

We zijn enorm trots op deze onderscheiding en natuurlijk op de inzet van al onze medewerkers die dag in dag uit klaarstaan voor onze klanten.

 

Lees meer over deze prijs 

Thomas Martin

Thomas Martin

Algemeen Directeur