Van Tilburg-Bastianen Groep

Privacy Statement

Bescherming persoonsgegevens

Arrow down Lees verder

Privacy statement

Bescherming persoonsgegevens

Van Tilburg-Bastianen B.V. (TB) is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. 

Verwerking van persoonsgegevens

TB legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u diensten en/of producten van TB afneemt of anderszins contact heeft met TB. TB gebruikt deze gegevens voor adres validatie, de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kunt u zich eenvoudig afmelden via onze nieuwsbrief. In sommige gevallen koppelen wij cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie nog beter op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen. Cookies die dit koppelen mogelijk maken, vallen altijd onder onze categorie “optimale cookies”. Wanneer u niet wenst dat deze koppeling van gegevens plaatsvindt, kunt u voor de categorie “functionele” of “noodzakelijke” cookies kiezen. 

E-mailadres

Uw e-mailadres echter, zal uitsluitend door TB worden gebruikt om u te informeren over haar nieuwe producten en diensten. In ieder e-mail neemt TB een mogelijkheid op om u hiervoor apart uit te schrijven. 

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u mailen naar info@tb.nl of bellen naar 076-8000000.

Wijzigingen

Pon behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen.

Breda, december 2017