Van Tilburg-Bastianen

Werken bij TB

Maak werk van je carrière

Arrow down Lees verder

Werken bij Van Tilburg-Bastianen

 

Wil jij werk maken van jouw carrière en jezelf ontplooien bij het leukste, beste en meest innovatieve automotive bedrijf van Nederland? Dan is TB echt iets voor jou!

Werken bij TB is werken in een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf. Persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect vinden wij erg belangrijk. 

Met meer dan 20 vestigingen zijn wij een landelijke organisatie, maar tegelijkertijd sterk regionaal georiënteerd. Het is bij ons daardoor vaak mogelijk om dicht bij je eigen woonplaats te werken. Dus...

Waar wacht je nog op?

Werken bij TB

Vacatures

Zoek de vacature die bij je past!

Wij zijn voortdurend op zoek naar commerciële, technische en logistieke toptalenten. Maar wij zoeken ook geregeld versterking voor onze ondersteunende afdelingen als HRM, marketing, financiële administratie, KCC enzovoorts. 

Zit er niet direct iets voor je tussen? Stuur dan een open sollicitatie!

Arrow Bekijk onze vacatures
Van Tilburg-Bastianen Groep

Waarom werken bij TB?

Ontdek alle voordelen

Als organisatie vinden wij het belangrijk onze medewerkers te waarderen, te stimuleren en te laten groeien. We zorgen voor de best mogelijke werkomstandigheden zodat iedereen optimaal kan bijdragen aan het succes van onze organisatie.

Wat houdt dat precies in?

Arrow Lees meer
TB Volkswagen monteurs

Stage of BBL?

Ontwikkeling van jong talent

TB investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages en BBL opleidingen spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en onze organisatie echt te leren kennen. Daarom bieden we je interessante en uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan.

Arrow Bekijk onze vacatures
Van Tilburg-Bastianen

We keep you going!

Onze bedrijfsfilm

'We keep you going' is het motto van TB. Wij zorgen er niet alleen voor dat al onze klanten 24/7 mobiel zijn en blijven, maar dat geldt ook voor onze medewerkers. Wij zorgen er graag voor dat jij niet stilstaat. 

Benieuwd naar TB? 

Arrow Bekijk de film

Vragen?

Heb je vragen over onze organisaties, onze vacatures of over werken bij TB? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bellen kan natuurlijk ook! Neem direct contact op via 076-8000000.

Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.