Van Tilburg-Bastianen 

 

Van Tilburg-Bastianen (TB) helpt je verder, dat is onze belofte. Mens- en doelgericht helpen we je waar het telt. We zijn een huis van generaties van vakmanschap. Daarom kun je altijd op TB vertrouwen. Gisteren, nu en in de toekomst. Ons merk is daarvoor het kwaliteitslabel. 

In een snel digitaliserende wereld is onze markt voortdurend in beweging. Het vergelijken van aanbod gaat steeds makkelijker en het (online) aanbod in automotive is ongekend groot geworden. Je kunt je daarin onderscheiden op prijs of op meerwaarde. Wij kiezen voor meerwaarde: ongeëvenaarde productkennis, een mensgerichte service en slimme oplossingen inspelend op de verschillende klantbehoeften. Zie ons als een lifetime partner op het gebied van mobiliteit.

Eens TB, altijd TB. Dat is de kracht van familie.

Mensgerichtheid

Wij zijn geïnteresseerd in wie jij bent en we zien je als familie. We zijn er voor elkaar in goede en in slechte tijden. We zoeken altijd samen naar oplossingen en blijven in contact. We helpen elkaar verder

Behulpzaamheid

We laten elkaar en onze klanten altijd voelen dat we er voor hen willen zijn; je bent altijd welkom, de deur staat altijd open. We proberen verwachtingen te overtreffen en lossen klachten snel en naar tevredenheid op. We staan altijd open voor feedback.

Doelgerichtheid

We weten waar we naar toe willen vanuit een visie. We proberen in alles waarde toe te voegen. We zorgen dat de doelen die we onszelf gesteld hebben, halen.

Vakmanschap

We werken met vakmensen/ professionals die zich continue verder ontwikkelen. We investeren continue in elkaar en in de benodigde gereedschappen.

Betrouwbaarheid

We doen wat we beloven en we kunnen op elkaar bouwen. We zijn transparant in wat we doen en spreken alleen met elkaar en niet over elkaar.