Het nieuwe TB

 

Vol trots presenteren we je onze nieuwe huisstijl. Deze nieuwe huisstijl omvat alles waar wij als TB voor staan. TB helpt je verder, dat is onze belofte. Mens- en doelgericht helpen we je waar het telt. We zijn een huis van generaties van vakmanschap. Daarom kun je altijd op TB vertrouwen. Gisteren, nu en in de toekomst. Ons merk is daarvoor het kwaliteitslabel. 

In een snel digitaliserende wereld is onze markt veranderd. Het vergelijken gaat makkelijker en het aanbod is (online) ongekend groot geworden. Je kunt je daarin onderscheiden op prijs of op meerwaarde. TB kiest voor meerwaarde: ongeëvenaarde productkennis, uitstekende service en slimme oplossingen inspelend op de verschillende klantbehoeften. We zien ons als een lifetime partner op het gebied van mobiliteit. Eens TB, altijd TB. Dat is de kracht van familie, de oorsprong van ons bedrijf.

Mensgerichtheid:
Wij zijn geïnteresseerd in wie jij bent en we zien je als familie. We zijn er voor elkaar in goede en in slechte tijden. We zoeken altijd samen naar oplossingen en blijven in contact. We helpen elkaar verder

Behulpzaamheid:
We laten elkaar en onze klanten altijd voelen dat we er voor hen willen zijn; je bent altijd welkom, de deur staat altijd open. We proberen verwachtingen te overtreffen en lossen klachten snel en naar tevredenheid op. We staan altijd open voor feedback.

Doelgerichtheid:
We weten waar we naar toe willen vanuit een visie. We proberen in alles waarde toe te voegen. We zorgen dat de doelen die we onszelf gesteld hebben, halen.

Vakmanschap:
We werken met vakmensen/ professionals die zich continue verder ontwikkelen. We investeren continue in elkaar en in de benodigde gereedschappen.

Betrouwbaarheid:
We doen wat we beloven en we kunnen op elkaar bouwen. We zijn transparant in wat we doen en spreken alleen met elkaar en niet over elkaar.

Van Tilburg-Bastianen Groep

De geschiedenis van TB

 

In 1934 namen de heer Van Tilburg en mevrouw Bastianen een klein garagebedrijf over, in het centrum van Breda. Na de tweede wereldoorlog, in 1947, verwierven zij het dealerschap van Volkswagen. Toen naast de behoefte aan personenwagens, ook het (beroeps-) goederenvervoer toenam, is er een afzonderlijke onderneming opgericht. Deze richtte zich op de dienstverlening rondom de bedrijfswagen, en in het bijzonder van het merk DAF (dealer sinds 1950). In de jaren '74 verwierf Van Tilburg-Bastianen Groep het dealerschap van Audi. In 2007 is het DAF dealerschap in Polen er nog aan toegevoegd.

Van een klein garagebedrijf is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een flexibele, innovatieve en toonaangevende internationale organisatie met een zestal werkmaatschappijen in de dienstverlenende automotive- en truckbranche.

De aandelen van de Van Tilburg-Bastianen Groep zijn in handen van de familie Bastianen en de betrokkenheid met de onderneming is dan ook nog steeds groot.