Van Tilburg-Bastianen Groep

Over TB

Van historie tot strategie

Arrow down Lees verder

De geschiedenis van TB

 

In 1934 namen de heer Van Tilburg en mevrouw Bastianen een klein garagebedrijf over, in het centrum van Breda. Na de tweede wereldoorlog, in 1947, verwierven zij het dealerschap van Volkswagen. Toen naast de behoefte aan personenwagens, ook het (beroeps-) goederenvervoer toenam, is er een afzonderlijke onderneming opgericht. Deze richtte zich op de dienstverlening rondom de bedrijfswagen, en in het bijzonder van het merk DAF (dealer sinds 1950). In de jaren '60 verwierf Van Tilburg-Bastianen Groep het dealerschap van Audi. In 2007 is het DAF dealerschap in Polen er nog aan toegevoegd.

Van een klein garagebedrijf is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een flexibele, innovatieve en toonaangevende internationale organisatie met een zestal werkmaatschappijen in de dienstverlenende automotive- en truckbranche.

De aandelen van de Van Tilburg-Bastianen Groep zijn in handen van de familie Bastianen en de betrokkenheid met de onderneming is dan ook nog steeds groot.

Van Tilburg-Bastianen Groep
Van Tilburg-Bastianen Groep

Wie is wie?

Toezicht en sturing van TB

De Raad van Commissarissen en de directie zijn verantwoordelijk voor de toezicht en de sturing binnen Van Tilburg-Bastianen Groep.  Maak hierbij alvast digitaal kennis met ons team. 

Arrow Naar ons team
Van Tilburg-Bastianen

Kernwaarden van TB

Waar wij voor staan!

TB is een familiebedrijf in hart en nieren. Dat komt ook terug in de kernwaarden van ons bedrijf. TB staat voor: 

  • Ondernemerschap
  • Passie
  • Mens en omgeving
  • Transparantie
  • Integriteit
Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.