8% Bijtelling deals - Header

Profiteer van de bijtelling van 2020!

8% Bijtelling Deals

Arrow down Lees verder

Profiteer nog van lage bijtelling en bespaar duizenden euro's

 

Traditiegetrouw volgt er aan het einde van het jaar een run op auto’s waarbij een groot bijtellingsvoordeel te behalen is. Want wie wilt er nou niet duizenden euro’s besparen op zijn privé portemonnee?

Door de tweede Covid-19 lockdown is dit voor veel mensen onmogelijk gemaakt. Maar niet getreurd, wij hebben een aanzienlijk deel van onze volledig elektrische voorraad voorzien van een kenteken. Hierdoor kun je in 2021 nog profiteren van één van de weinige voordelen die 2020 wel te bieden had!

De Volkswagen ID.3 is met afstand de meest gekochte elektrische auto van Nederland. De Audi E-tron is de meest succesvolle in het premium segment! En ook SEAT heeft een specifieke elektrische auto, de Mii Electric. Deze staat voor slechts € 57,- bijtelling per maand bij jou voor de deur!

Bekijk onze elektrische voorraad

Corona update 23-02-2021

Het coronavirus heeft de wereld, ons land en onze persoonlijke levenssfeer nog steeds in zijn greep. Onze showrooms zijn vanaf 3 maart weer open voor bezoek en afleveringen. Maak hiervoor eerst een afspraak via ons afsprakenformulier. Onze werkplaatsen blijven, alleen op afspraak, geopend.

Plan een showroombezoek

Interesse of meer weten?

Afspraak in showroom vanaf 3 maart weer mogelijk
In de persconferentie van 23-2-2021 is bekend gemaakt dat we onze showrooms weer mogen openen voor bezoek. Maak hiervoor wel eerst een afspraak via onderstaand formulier. Voor B2B & verkoop richting ZZP dient ook een afspraak gemaakt te worden. Dit keurig volgens de regels van onze overheid. Heb je dus interesse? Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak in te plannen. Wij zullen vervolgens zorgdragen voor een veilige & coronaproof verdeling van alle afspraken. Je kunt natuurlijk ook bellen om een afspraak in te plannen: 088 - 607 77 00

Als particulier, lease- of private lease rijder is er de mogelijkheid om d.m.v. videobellen al je vragen te beantwoorden. Bekijk hier al onze digitale contactmogelijkheden. 

 

Volledige Naam
Voorbeeld: Volkswagen Polo