8% Bijtelling deals - Header

Profiteer van de bijtelling van 2020!

8% Bijtelling Deals

Arrow down Lees verder

Profiteer nog van lage bijtelling en bespaar duizenden euro's

 

Traditiegetrouw volgt er aan het einde van het jaar een run op auto’s waarbij een groot bijtellingsvoordeel te behalen is. Want wie wilt er nou niet duizenden euro’s besparen op zijn privé portemonnee?

Door de tweede Covid-19 lockdown is dit voor veel mensen onmogelijk gemaakt. Maar niet getreurd, wij hebben een aanzienlijk deel van onze volledig elektrische voorraad voorzien van een kenteken. Hierdoor kun je in 2021 nog profiteren van één van de weinige voordelen die 2020 wel te bieden had!

De Volkswagen ID.3 is met afstand de meest gekochte elektrische auto van Nederland. De Audi E-tron is de meest succesvolle in het premium segment! En ook SEAT heeft een specifieke elektrische auto, de Mii Electric. Deze staat voor slechts € 57,- bijtelling per maand bij jou voor de deur!

Bekijk onze elektrische voorraad

Corona update 30-04-2021

Nieuwe maatregelen betekent dat wij ons ook aanpassen. Hieronder een opsomming van de veranderingen die mogelijk voor u van impact zijn:
 
✅ Onze werkplaatsen zijn gewoon open. Echter alleen op afspraak. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt. 
✅ Autoverhuur blijft beschikbaar
✅ Alle showrooms zijn weer geopend. Afleveringen zullen weer vanuit de showrooms gedaan worden. En ook showroombezoeken om een auto te bekijken is weer mogelijk.
✅ Wij staan digitaal te trappelen. We zijn online, via mail en telefoon bereikbaar. Ook kunt u beeldbellen middels Skype, Zoom, Microsoft Teams of FaceTime, alle mogelijkheden leest u hier. 

Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wilt u toch liever een afspraak maken om de showroom te bezoeken? Dan kan dat via onderstaand formulier:

Plan een showroombezoek

Interesse of meer weten?

Alle showrooms zijn weer geopend.

Afleveringen zullen weer vanuit de showrooms gedaan worden. En ook showroombezoeken om een auto te bekijken is weer mogelijk. Dit keurig volgens de regels van onze overheid.

Volledige Naam
Voorbeeld: Volkswagen Polo