Goede doelen

Sponsoring en goede doelen TB

Arrow down Lees verder

Sponsoring en goede doelen TB 
 

TB steunt een aantal goede doelen aan de hand van sponsoring. De keuze van TB om dit te doen komt voor uit de kernwaarden die centraal staan binnen het bedrijf. Deze kernwaarden zijn: Mensgerichtheid, Behulpzaamheid, Doelgerichtheid, Vakmanschap en Betrouwbaarheid. Vanuit deze kernwaarden worden er keuzes gemaakt, waaronder de keuzes voor goede doelen. 

Hoe gaat TB nou te werk met sponsorverzoeken? TB krijgt jaarlijks méér dan honderd sponsoraanvragen binnen. Niet al deze sponsorverzoeken kunnen worden gerealiseerd in verband met budget en of deze aansluiten bij de kernwaarden van TB. Zodra er een sponsorverzoek binnenkomt, wordt er dus gekeken of het aansluit bij de kernwaarden van TB en of het budget het toelaat. Hieronder staan een aantal voorbeelden van goede doelen die TB steunt. Daarnaast is het mogelijk om onderaan de pagina een sponsorverzoek in te dienen. 

Sponsorverzoek indienen?

Dat kan middels onderstaand formulier. Jouw inzending zal dan intern besproken worden waarna we contact met je opnemen of we wel of niet op het verzoek ingaan. 

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?