Made for DAF

Made for DAF

Kom werken bij TB!

Arrow down Lees verder

Word truckmonteur bij TB!

 

Werken bij het leukste auto- en truckbedrijf van Nederland? Dat kan! Want wij zijn op zoek naar jou...Ook de beste trucks hebben noodzakelijk onderhoud nodig. Neem je graag de verantwoordelijkheid? Dan krijg jij bij ons de vrijheid om diagnoses te stellen en te bepalen hoe de trucks onderhouden en gerepareerd worden. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team met fijne collega’s.

Begrijp je dat een klant alleen geld verdient als zijn trucks rijden? Dan ben jij ‘Made for DAF’!

Wij bieden je 100% baangarantie, een werk- en leertraject met doorbetaalde schooldagen (BBL) en een informele, gezellige en inspirerende omgeving, met een zeer actieve personeelsvereniging.

Daarnaast - zeker niet onbelangrijk - wordt je salaris gegarandeerd en altijd op tijd op je rekening gestort. En last but not least betalen wij de kosten voor het behalen van jouw auto- én truckrijbewijs!

Durf jij de uitdaging aan of wil je meer weten?

Stuur een mailtje Stuur een WhatsApp bericht

 

Waarom kiezen voor TB?

 

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende truckbedrijven waar jij als technische topper aan de slag kunt of jouw BBL-opleiding kunt gaan volgen, maar niet alle bedrijven bieden hetzelfde. TB investeert altijd graag in haar mensen en daarom bieden wij onze medewerkers net even wat meer dan andere bedrijven. Namelijk:

 • Baangarantie voor leerlingmonteurs
 • Werk- en leertrajecten met doorbetaalde schooldagen (BBL)
 • Wij betalen jouw rijbewijs personenwagen én vrachtwagen
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden, waaronder verschillende financiële bonussen en leertrajecten
 • Minimaal 2 gave teamuitjes inclusief gezellige borrel met jouw collega's
 • Personeelsvereniging met het hele jaar door leuke activiteiten

Daarnaast profiteer je bij TB van de voordelen van een groot bedrijf met meer dan 400 werknemers zoals opleidingsmogelijkheden, salaris altijd op tijd gestort, moderne gereedschappen en interne doorgroeimogelijkheden. Maar door de verschillende vestigingen ervaar je bij ons ook de charmes van een klein bedrijf, waaronder een hecht team, collegialiteit en korte lijntjes. 

Meer weten over werken bij TB

Waarom juist truckmonteur? 

 

Met een gezonde interesse in techniek kun je heel veel kanten op in de toekomst. Als (bedrijfs)autotechnicus liggen de banen voor het oprapen, zowel in de automotive als in de truckbranche.

Maar wat maakt de truckbranche nu zo aantrekkelijk? 

 • Baangarantie

Wij zijn altijd op zoek naar goede monteurs!

 • Niet één dag is hetzelfde 

Vanwege de complexiteit van de voertuigen en het feit dat men in de truckbranche onderhoud niet op tijd en datum kan plannen weet je nooit wat de dag jou gaat brengen

 • Werken in een hecht en gezellig team 

De teams van monteurs binnen onze truckbranche zijn erg hecht, doen veel dingen samen als collega's en zijn vaak al vanaf stagiaire bij TB.

 • Altijd up-to-date kennis van laatste technieken 

Als (toekomstig) truckmonteur wordt je nog regelmatig uitgedaagd om terug de schoolbanken in te gaan om de laatste kennis en technieken over de voertuigen op te doen.

 • Lekker bezig met je handen én je hersenen 

Werk je aan een complexe opdracht voor een van onze klanten? Dan werk je niet alleen met je handen, maar wordt je ook uitgedaagd om mee te denken in unieke oplossingen en werk je dagelijks met diverse computersystemen.

 • Intensief contact met jouw (blije) vaste klanten! 

Voor een chauffeur is zijn of haar truck enorm dierbaar, daar mag dan ook niet zomaar iedereen aan sleutelen. Heb je echter jouw kennis en kwaliteit bewezen dan ben jij hèt aanspreekpunt voor jouw klant. 

Durf jij de uitdaging aan of wil je meer weten?

Stuur een mailtje Stuur een WhatsApp bericht

 

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jouw op.