TB uren registratie visual

Uren registratie

Auto & Groep

Arrow down Lees verder

Uren registratie oproepkrachtUren registratie overuren

Klik op één van bovenstaande zodat je in het Google Drive document komt. Download eerst het CSV bestand voor je onderstaande zaken doorvoert. Vul dit niet in Google Drive zelf in, iedereen die op de link klikt kan dan namelijk de gegevens zien.

Wij willen je als medewerker vragen om de groene kollommen per maand in te vullen en het bestand per mail aan je leidinggevende te versturen.

Je leidinggevende vult de gele kolommen aan en controleert je uren. Met een akkoord van je leidinggevende stuur je ons (salaris@tb.nl) een mail met het ingevulde bestand.

Alleen als we je uren voor de 10de van de maand ontvangen (met goedkeuring van je leidinggevende) kunnen we ervoor zorgen dat je die maand wordt uitbetaald.

 

Waarom doen we het op deze manier?

Omdat de ‘payroll module’ pas vanaf januari actief is in onze AFAS omgeving hebben we onszelf ten doel gesteld om alle ‘HR administratieve werkstromen’ uit Synergy te halen, zodat je alles omtrent jouw personeelsadministratie op een eenduidige plek kunt regelen. Vanaf januari zal je dus je uren kunnen indienen zoals je gewend bent.