Wens op Wielen

Wens op Wielen

Maatschappelijke initiatieven

Arrow down Lees verder

TB bestaat 85 jaar en dat vieren we! 

 

Van Tilburg-Bastianen groep bestaat inmiddels 85 jaar. Het 85-jarig bestaan wordt groots gevierd, want wij willen iets terug doen voor onze medewerkers, klanten, leveranciers en de omgeving waarin we werken.  In het kader van het 85-jarig jubileum is daarom Wens op Wielen opgezet.

Wens op Wielen

Wens op Wielen is een cadeau van de familie aan de maatschappij. Met Wens op Wielen laten we diverse maatschappelijke wensen uit onze werkomgeving uitkomen. Iedere vestiging mag samen met het team een maatschappelijk initiatief kiezen. 

Een greep uit onze vervulde wensen... 

Deelname Truck Convooi's 

Vanuit verschillende vestigingen wordt er regelmatig deelgenomen aan diverse truck convooi's in Nederland. Een Truck Convooi is een evenement voor mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke en/of lichamelijke beperking waarbij ze een onvergetelijke dag in de truck kunnen beleven. Samen met een vrijwillige chauffeur leggen ze een mooi parcours af door de omgeving waarin ze wonen. Voor deze 100 vrachtwagens is doorgaans heel veel belangstelling langs de kant en alle deelnemers vinden het prachtig! 
 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze initiatieven of heb je zelf een wens die je graag vervuld wilt hebben? Stuur hem door via onderstaand formulier en wij zullen de mogelijkheden bekijken.

TB zoekt regionale, maatschappelijke initiatieven rondom onze vestigingen (Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Duiven, Ede, Goes, Gorinchem, Hulst, Nijmegen, Roosendaal, Vianen, Tiel, Utrecht) waarbij de inzet van onze eigen medewerkers in combinatie met een vorm van mobiliteit gewaardeerd wordt.    

 

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?