TB EK Poule

De TB EK poule 2021

Word jij poule Koning of Koningin?

Arrow down Lees verder

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is het zover. De aftrap van het EK 2021 (EURO 2020) staat voor de deur. En net zoals de temperatuur, begint ook de oranjekoorts weer te stijgen.

De straten kleuren langzaam oranje en ook binnen TB begint het oranje hart sneller te kloppen. Speciaal voor alle medewerkers van TB organiseren we daarom dit jaar een EK Poule.

Over een paar weken gaat Nederland de strijd aan om zich te kronen tot Europees Kampioen. Wie er binnen TB Poule koning of koningin gaat worden, weten we na de finale op 11 juli.

Wie weet ben jij het wel!

Meld je nu aan

Meedoen?
 

Meld je hieronder aan via de link horende bij jouw vestiging. Zo doe je mee aan het algemeen klassement én word je toegevoegd aan het klassement van jouw vestiging. Je kan direct de eerste ronde uit de poulefase invullen!

>> Aanmelden Heilaar

>> Aanmelden Audi Centrum Breda

>> Aanmelden Audi Centrum Roosendaal

>> Aanmelden Konijnenberg

>> Aanmelden Halsteren

>> Aanmelden Occasion Center Roosendaal

>> Aanmelden Oosterhout

>> Aanmelden T&TS Breda

>> Aanmelden T&TS Duiven

>> Aanmelden T&TS Ede

>> Aanmelden T&TS Goes

>> Aanmelden T&TS Gorinchem

>> Aanmelden T&TS Hulst

>> Aanmelden T&TS Nijmegen

>> Aanmelden T&TS Roosendaal

>> Aanmelden T&TS Vianen

>> Aanmelden T&TS Tiel

>> Aanmelden T&TS Utrecht

Na registratie ontvang je een registratiemail in je mailbox. Deze niet ontvangen? Controleer je spambox en voeg Koning Sport toe aan je lijst met veilige afzenders. Zo weet je zeker dat uitnodigingen om voorspellingen door te geven, niet aan je voorbij gaan.

Iedere medewerker mag zich slechts één keer aanmelden voor de TB EK Poule. Gebruik geen mailadres als gebruikersnaam in verband met de AVG regels. Je gebruikersnaam wordt namelijk getoond in de poule lijst*.

Heel veel succes!

* Alle persoonsgegevens worden opgeslagen volgens de AVG regels. Gegevens worden niet doorverkocht aan derden en Koning Sport is reclame vrij.