Persoonlijk vervoer voor u v3

Persoonlijk vervoer voor u

Al vanaf €9.95 per dag

Arrow down Lees verder

We zitten midden in de 1,5 meter maatschappij en hebben helaas nog geen duidelijk beeld wanneer dit weer teruggaat naar de oude en vertrouwde situatie. Met meerdere mensen in één auto zitten als je niet uit hetzelfde gezin komt is momenteel verboden en reizen met het openbaar vervoer is ook niet wat u gewend bent; schotten tussen de stoelen, plaatsen waar u niet mag zitten om de afstand te bewaren, wijzigingen m.b.t. in en uitstappen en over hygiëne en veiligheid nog maar niet gesproken.

We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat u liever persoonlijk vervoer hebt, een eigen hygiënische omgeving waarbij u niet bang hoeft te zijn voor uw eigen gezondheid. Bij TB is het al mogelijk om uw eigen persoonlijke vervoersmiddel te hebben vanaf € 9.95 per dag*

Hoe gaat het aanschaffen en afleveren in werking? 

  • U vult het onderstaande formulier in, neem direct contact op via 076-2007340 of stuurt eenvoudig een WhatsApp bericht naar 06 - 55 72 54 28
  • Een van onze collega's zal dan contact met u opnemen na ontvangst van het formulier/bericht
  • Samen met u vullen we de gegevens in en werken we het contract verder uit, dit kan volledig online
  • Na goedkeuring komen we uw auto op locatie (bijv. bij u aan huis) afleveren, wanneer u wenst
  • De auto wordt afgeleverd met inachtneming van de RIVM normen (1.5m afstand, stuurhoes, stoelhoes etc.)
  • Na aankomst op locatie zal onze collega alle hoezen verwijderen zodat de auto helemaal schoon is
  • U neemt de auto in ontvangst en kunt direct genieten van uw eigen auto

Wilt u liever meer flexibiliteit, bijvoorbeeld voor 3 tot 6 maanden? Dat kan voor zowel particulier als zakelijke aanschaf ook. Ook hiervoor kunt u via bovenstaande nummers of via onderstaand formulier contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op

 

Wilt u graag uw eigen vervoersmiddel?

Vul dan onderstaande gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
CAPTCHA

*TB Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.