BBLer bij Jumbo truck

Vacatures TB Zuid

Arrow down Lees verder

Voor onze nieuwe vestigingen in regio Zuid-Nederland (Limburg) zijn wij op zoek naar toppers om de TB familie te versterken!

Werken bij TB betekent werken in een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf. Dat houdt in dat jij werkt in een organisatie met korte lijnen, dat er waardering is voor jou als medewerker, dat jij kan werken met moderne apparaten en er ruimte is voor financiële en technische ontwikkelingen. Daarnaast staat ons familiebedrijf voor persoonlijk contact, jouw collega's kennen jou als persoon en niet alleen als medewerker van TB. Iedereen heeft aandacht voor elkaar en is bereid voor elkaar te werken. Waardering en respect vinden wij erg belangrijk. 

We keep you going!

Wij zorgen er niet alleen voor dat al onze klanten 24/7 mobiel zijn en blijven, maar ook voor onze medewerkers zorgen wij graag dat zij niet stilstaan. Bij TB liggen de kansen voor het oprapen en niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg. Behalve jijzelf... Ben jij initiatiefrijk en wil jij werk maken van jouw carrière? Dan ben je bij TB op het juiste adres.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan direct contact met ons op.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
CAPTCHA